AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar kapsamında Karamürsel’deydi. İlk olarak İlçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, yolda vatandaşlarla da sohbet etti. Sıcak görüntülerin oluştuğu ziyaretlerde Yılmaz, AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler de aktardı.

 

KARAMÜRSEL HAZIR…

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve teşkilat üyeleri daha sonra Ereğli’ye geçti. Yolda gördüğü gençlerle seçimler üzerine sohbet eden Yılmaz, “Bugün SKM programlarımız kapsamında Karamürsel ilçemizdeydik. Karamürsel Türkiye Yüzyılına güçlü bir şekilde hazır. Gördüğümüz sıcak ilgi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen sevgi de bizleri mutlu etti.

 

HALKIMIZ HER ŞEYİ GÖRÜYOR

Türkiye’nin AK Parti hükümeti ile önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Yılmaz, “Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’mizde de şehir hastanemizi Cumhurbaşkanımızın katılımı ile açtık. Savunma sanayinde yerli ve milli adımlar atıyoruz. Başarımızı dünya takdir ediyor. Tabi bunlara ‘maket’ diyen zihniyet olsa da halkımız gerçeği çok güzel görüyor” ifadelerini kullandı.