Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kayacık Mahallesi 2199. Sokak’ta başlayan yol açma çalışmaları; Hilal Sokak ve Coşkun sokak bağlantıları ile birlikte çevresine 200 m3 taş duvar örülüyor.
Ulu Cami yanından açılmaya başlanan yol çalışmaları kapsamında Coşkun Sokak ve Hilal Sokak’a uzanan bağlantı yolları ile birlikte yol açma çalışmaları tamamlanıyor. 210. Cadde ve Taşçı Caddesine de bağlantıları yapılan yol da çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında bölgeye toplamda 200 m3 Taş duvar örülüyor. Ayrıca Ulu Camii çevresinde bulunan 1800 m2 otopark alanlarının düzenleme çalışmaları ile de bölge trafiği rahatlatılacaktır.
ULU CAMİ ZEYTİNLİ PARK AÇILIYOR
Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Ulu Camii Zeytinli Park yakında vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Kayacık Mahallesi 2199. Sokak’ta yapılan yol açma ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yapımına başlanan Ulucami Zeytinli Park alanı içerisinde 2 Adet çocuk parkı, oturma alanları ve 2500m2 alan üzerinde Zeytin Ağaçlarının içerisinde bir park olacak. Mesire alanı şeklinde oturma alanlarının da bulunacağı Zeytinli Park’ta bölge halkına huzurlu, güvenli ve mutlu olabilecekleri bir alan yapımı hızlı sürüyor.
Karamürsel’e değer katacak olan bölge vatandaşlarımızın kullanımına yakında açılacak. Bölge halkı yapılan çalışmalardan ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.