Karamürsel Belediyesi'nden çocuklara ve ailelerine mükemmel bir hizmet daha geldi.Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘trafik çocuk eğitim parkı’ projesi hakkında detaylı bilgileri paylaştı.

TRAFİK PARKURUNUN DETAYLARI BELLİ OLDU

Başkan Yıldırım, ’Kayacık Mahallesi, 224. Caddesi üzerinde konumlandırılmış olan trafik parkurumuzun tam uygulama alanı 3700 m2 olup, 600 m2 bisiklet ve yürüyüş yolu, 1450 m2 yeşil alanı, 480 m2 iki katlı hizmet binası ve lokal alanı, 1500 m2 pist araçları ve misafir araçlar için otopark alanı olmakla birlikte tüm tesis çocuklarımıza trafik eğitim hizmeti verecektir.’ dedi.

‘HEM ÇOCUKLARA, HEM AİLELERE HİZMET’

Tesiste 8-15 yaş arası çocuklara ve ailelerine hizmet verileceğini belirten Karamürsel Başkanı İsmail Yıldırım,’ Tesisimizde 8-15 yaş aralığındaki çocuklarımıza, belediyemizce görevlendirilmiş trafik eğitmenleri tarafından temel trafik eğitimi verilirken, diğer yandan ebeveynler tesisin lokal bölümünde dinlenebilecek, içecek ve yiyecek hizmetinden faydalanabilecektir.’ dedi.

YILDIRIM:'AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR'

Tüm ilçeler ve Türkiye’ye örnek teşkil eden trafik kültürüne örnek olacaklarını belirten Yıldırım, ‘Ağaç yaşken eğilir’ felsefesi ile yola acıkarak, çocuklarımızın temelden trafik eğitimini almaları, geleceğin Karamürsel’inde daha bilinçli sürücülerin ve yayaların yeşermesine olanak sağlayacak olup, diğer ilçelere ve dahi tüm ülkemize örnek teşkil eden bir trafik kültürüne öncülük edecektir. Karamürsel’imize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.’ diye konuştu.