31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala ilçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Mahalle buluşmaları kapsamında 4 Temmuz Mahallesi’nde Sarıkum olarak adlandırılan bölgedeki halkla buluşma dev mitinge dönüştü. Yüzlerce Karamürsellinin katıldığı buluşmada Başkan Yıldırım gövde gösterisinde bulundu. Hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Yıldırım,“2004’te nasılsa şimdi de aynı sevgiyle, aynı coşkuyla karşılandık. Hemşerilerimizle kurduğumuz gönül bağını hiç koparmadık. Birliğimizi ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermedik, vermeyeceğiz” diyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İLK GÜNKÜ AŞKLA DEVAM EDİYORUZ
2004’ten itibaren Sarıkum Mahallesi hemşerileriyle gönül bağının devam ettiğini, ilk günkü aşkla heyecanla birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini belirten Yıldırım, “İnsanların daha güzel daha mutlu huzurlu bir kentte yaşayabilmesi için çalıştık. Hayatımızı buna adadık, hiç pişman olmadık. Geleceğe doğru umutlarımız var. 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir şehrül emin seçeceğiz. Yani şehrin ihtiyacı olduğu yerde şehre sahip çıkacak insanı seçeceğiz. Sadece kendi makamını ve çevresini değil halkın her anını düşünecek bir insan seçeceğiz” dedi.

İKTİDARIN TEMSİLCİSİYİM
Seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığına dikkat çeken Yıldırım, iktidarın Karamürsel’deki temsilcisi olduğunu vurguladı. Yıldırım, “İktidarın temsilcisi, mazlumların bekçisiyim. Bizim davamız bu dava. Biz bir ekibiz. Bizim bir inancımız var. İnsanı Yaşat ki devlet yaşasın mantığındayız. Hiçbir zaman kavgacı olmadık. Biz meydanlara çıkınca sağı sollu aramaya başladılar. Biz bir şey söyledik mi kenarda köşede klavye şövalyelerinin arkasına saklanarak söylemeyiz. Adamın suratına bakarak söyleriz” Dedi.

KİMLERLE YOL YÜRÜDÜĞÜMÜZÜ BİLİYORUZ
Muhalefetin kimlerle beraber yol arkadaşlığı yaptığına dikkat çeken Yıldırım, mensubu olduğu AK Parti’den ve Cumhur İttifakı’ndan gurur duyduğunu beyan ederek “Kimlerle beraber yol arkadaşlığı yaptığımızı biliyoruz ve arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile vatan söz konusu diyerek Cumhur İttifakını inşa eden devlet Bahçeli’nin yol arkadaşlarıyız. Bizler gurur duyuyoruz.” İfadelerine yer verdi.

YÜREĞİ OLAN ER MEYDANINA ÇIKSIN
Saadet Partisi tarafından Karamürsel Belediyesi’nde yolsuzluk olduğuna dair yaptırılan anket için Yıldırım, meydandan belgeli cevap verdi. Hakkında ortaya atılan asılsız iddialara cevap veren Yıldırım, “Karamürsel’de bir anket yaptırmışlar. Anket firmasının ismi haberde yazılı. Firma ismi ankette yazılı. Şirketin yönetim kurulu başkanı tarafından usulsüz olarak bilgileri dışında yapılan anket hakkında haberleri hakkında mahkemeye gideceğiz. Yüreği olan varsa er meydanına çıksın. Ben meydanlardayım. Halkımın karşısındayım” dedi.

BURAYA GELMEK YÜREK İSTER
Cumhur İttifakı’nın karşısında olan partiler ile ilgili projeksiyon ekranından görüntüler izleten Başkan Yıldırım, “Bazı ilçelerimizde çıkarttıkları listelerinde Kandil adayları yer alıyor. Karamürsel’de ben varım. Onlar buraya adım bile atamazlar. Buraya gelmek yürek ister” dedi.

CHP’Lİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM
Konuşmasında CHP’lilere seslenen Yıldırım, “Bizde Kürt-Türk ayrımı yoktur. Vatanını, milletini, ezanını bayrağını seven insanlarımız hep bizimle birlikteler. CHP’ye gönül vermiş kardeşlerimize soruyorum. Atatürk hayatta olsaydı bunlarla ittifak halinde olmanıza müsaade eder miydi? CHP Belediye başkan adayı daha İstiklal Marşı’nı söyleyemiyor. 15 Temmuz’da benim Reisim milleti sokaklara çağırdığında ben de meydanlardaydım.” Diyerek 15 Temmuz gecesi çekilmiş olan videoyu izletti. “Ben o gün sokaktaydım. Belediye Başkanlığı budur” şeklinde konuştu.

SEÇİMDEN SONRA ELİMİ UZATACAĞIM
İnsanları kucaklamayı sevdiğini, ifade eden Yıldırım, “İnsanız hata yapabiliriz. Ben kimseye kızmıyorum. Sizlerin huzurunda bir söz veriyorum. Benim hakkımda yazıp çizen kişiler var. Bizde de Boşnak inadı var. Önümüzdeki hafta yolumuza devam edersek yeni bir başlangıç yapacağım. İşyerlerine gideceğim. Ben yeni dönemdeki belediye başkanınızım diyeceğim. ‘Sizle barışmaya geldim’ diyerek elimi uzatacağım. Sıkmayana bir şey demem. Herkesi kucaklayacağım elimi uzatacağım” ifadelerine yer verdi.