Karamürsel’in düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Halk Konseri Haluk Levent ile taçlandırıldı.
 
4 Temmuz’da düzenlenen etkinler kapsamında sahne alan Ünlü sanatçı Haluk Levent muhteşem performansı ile Karamürsel Halkına unutulmaz anlar yaşatarak özlediğimiz 4 Temmuz Konserlerine muhteşem bir hatırlatma yaparak binlerce vatandaşı coşturdu.
4 Temmuz kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Konser öncesinde sahne alan Yerel sanatçılar ile etkinlikler başladı. Ardan Karamürsel Belediyesi Halk Dansları topluluğunun yaptığı gösteri Haluk Levent Konseri öncesinde coşkulu kalabalığı kendisine hayran bıraktı. Konser Performansı ile Karamürselli vatandaşları eğlencenin doruklarını yaşatan ünlü Sanatçı Haluk Levent, Popüler şarkılarının yanı sıra samimiyeti ve iyilikleri ile tanınan kişiliğini gözler önüne serdi.
 
Karamürselli vatandaşlar ise, 4 Temmuz Karamürsel Kurtuluş Etkinliklerinin 100. Yılında verdiği unutulmaz konser ve Karamürsel halkıyla bu güzel geceyi yaşamasına vesile olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.
 
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ünlü Şarkıcı Haluk Levent’e Karamürselli vatandaşların coşkusuna ortak olan ve sergilemiş olduğu performanstan ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında; ‘’ Bizlerin bu gün burada coşku ile kutladığımız kurtuluş günümüzü yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ Dedi. Ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın; ‘’Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Sizler mutluysanız bizde mutluyuz dedi.’’ Konuşmaların ardından Karamürsel Sepeti ve Karamürsel Kadırgasından oluşan Tabloyu ünlü şarkıcı Haluk Levent’e takdim eden Başkanlar, tüm Karamürsel halkının Kurtuluş gününü kutladı. Konser sonrasında Karamürsel Belediyesi tarafından organize edilen 4 Temmuz Kurtuluş Şenliklerinin olmazsa olmazı olarak adlandırılan Havai Fişek gösterileri ile sahneden ayrılan Haluk Levent, tüm Karamürsel halkının kurtuluş bayramını kutladı.

,