Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumartesi günü hava muhalefetinden dolayı ertelenen Ece Seçkin konseri bu akşam gerçekleşti.
Saat 16:00’da başlayan Çocuk Oyun Grupları eğlence programı, saat 19:00’da başlayan Yerel Sanatçıların konseri ile devam etti. Bu yıl Pandemi’nin kontrollü normalleşmesinin ardından yapılan konserde yoğun ilgi ve eğlence göz doldurdu. Saat 21:00’da sahne alan Ece Seçkin, eğlenceli şarkıları ve figürleri ile coşkulu kalabalığa unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım "Karamürsel’imizin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. Yılını hep birlikte kutluyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Sağlıkla ve huzurla tekrar kutlamayı Allah nasip eder. Bastığımızı bu toprakları canları pahasına savunan öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına buradan bir kez daha anıyor, Rahmet, minnet ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Gecenin sonunda binlerce kişinin de katıldığı çiftetelli oyununa eşlik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşların bu unutulmaz 4 Temmuz Kurtuluş etkinlikleri için ettikleri teşekkürleri kabul ederek, herkese hayırlı akşamlar diledi.