Karamürsel Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehdidine karşı önlem almak amacıyla dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karmürsel Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, gece-gündüz görev yaparak, ilçeyi baştan aşağıya dezenfekte ediyor, olası risklere karşı önlemini alıyor.

DUR DURAK BİLMİYORLAR

İlçedeki kamu binalarından tutun da kamuya açık park ve bahçelere, pazarlardan iş yerlerine, otobüs duraklarından mahalle aralarındaki çöp kenteynerlerine, balık halinden apartman girişlerine kadar birçok noktada dezenfekte işlemi yapan ekipler, dur durak bilmiyor. Halk sağlığını korumak amacıyla alınan bu tedbirler vatandaşın da takdirini kazanıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yeni Covid-19 virüsüne karşı tüm tedbirleri aldıklarını, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Başkan Yıldırım bu süreci sıkıntısız atlatabilmek için ilçe halkına da çağrıda bulundu, “Zorunlu olmadıkça lütfen evinizden dışarı çıkmayın. Bizim için önemlisiniz, değerlisiniz” dedi.