Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan Milli İrade Meydanı'nda Kocaeli halkına hitap etti. Erdoğan, büyük bir coşku ile karşılandı.
Binlerce vatandaşın katıldığı programda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel teşkilatı ve Karamürselli vatandaşlar Cumhurbaşkanını karşıladı.

"HERKESTEN FARKLISIN BE KOCAELİ"

Kocaelilerle uzun uzun hasret gideren Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinginde şu açıklamalara yer verdi: “Herkesten farklısın be Kocaeli. Sizin sınır ve engel tanımayan bu muhabbetiniz bize çalışma hırsı veriyor. En son Kocaeli’ye gençlik kolları kongremize gelmiştik. Biz Kocaeli’yi iyi tanırız, Kocaeli’de bizi. Bugün 28’inci vilayetteyiz. Bugün Kocaeli bir başka. Çılgın Türklerden sonra, bugün çılgın Kocaelilileri gördük.

Şimdi sesleniyorum Kocaeli 24 Haziran’da durmak yok yola devam diyor muyuz? Mührü bir kere daha AK Parti’ye teslim ediyor muyuz? Kocaelili olup, yurt dışında olan kardeşlerimize de ulaşacaksınız. Onlar nasıl olsa yapar demeyin. 24 Haziran bir başka. Kocaeli’den beklentimiz çok büyük. Bugüne kadar Kocaeli rotasını hiç saptırmadı. Ben size inanıyorum. Kocaeli başarır. Kocaeli, Cumhur İttifakı’nın adayını Cumhurbaşkanı yapacak mı?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini karşılamaya gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın yanına gelerek tokalaştı.