Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım önceki akşam Ereğli'de vatandaşarla buluştu.
Ereğlilerin büyük katılım gösterdiği programda Başkan İsmail Yıldırım kalabalığı görünce duygu dolu anlar yaşadı.
Ereğli'ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan söz eden Yıldırım " Ereğli Karamürsel'in bir tarihidir. Balıkçılığın önemli noktalarından birisidir ben Ereğli'ye güveniyorum kendisine hizmet edeni asla unutmaz. Bu Dönem Ereğlili bir ağabeyimiz sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştur. Karamürsel'in iki evladı olarak sizlere bu dönem hizmet etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"İSMAİL YILDIRIM BİR ŞEY YAPMADI DİYENLERE ŞUNU SORUN"
Programda konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım " Karamürsel'de bazıları İsmail Yıldırım Karamürsel'e ne yaptı ? gibisinden sorular sorarak akıllarınca siyaset yapıyorlar. Sizlerden ricam eğer ki böyle bir şey duyarsanız lütfen şunu sorun İsmail Yıldırım sana ne yapmadı ? Oğlunumu işe almadı ? yoksa belediyeden ihalemi alamadın ? Sevgili Ereğlililer bizim yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz. Onlar da görüyor aslında ama sırf bir yerlere yamalanmak için konuşuyorlar.
Bizim boş laflarla geçireçek vaktimiz yok. Onlar konuşup dursunlar Allah'ın izniyle 31 Mart'ta Bu halk HDP ile işbirliği yapanlara gerekli dersi sandıkta verecektir" dedi.


"BÜYÜKAKIN CANLI YAYINA KATILDI"
Ereğli'deki programda Başkan İsmail Yıldırım AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı telefonla görüntülü arayarak çoşkulu kalabalığın selamını iletti. Büyükakın yoğun programları nedeniyle Ereğli'deki ama programa katılamadığını belirterek tüm Ereğli'ye teşekkür ederek Başkan Yıldırım'a kolaylıklar diledi.