Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım ziyaretleri esnasında Betolyol'da bulunan kahvede çoşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Başkan Yıldırım, Beton Yol’da bulunan Teksas Kahvesi’nde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.
Betonyol'da yaşayan vatandaşların büyük katılım gösterdiği toplantıda vatandaşlar Yıldırım'ı havai fişekler ve alkışlarla karşıladı. Yıldırım'a, Betonyol mahallesi sakinleri tarafından "Sevdik seni bir kere Betonyol seninle pankartı hazırlandı"

"BİR GÜN BİLE GÜREŞE GİTMEYENLER GÜREŞ PROJESİ YAPIYOR"
Beton yol halkıyla buluşan Başkan Yıldırım " ben bu sokaklarda bu şehirde büyüdüm. Benim Karamürsel'de hayallerim var. Bu hayallerimi gerçekleştirmek için ben buradayım. Karamürsel'de sürekli güreş adı altında siyaset yapmaya çalışıyorlar. Hayatları boyunca yağlı pehlivan güreşine gitmemiş olanlar güreş projesi yapıyorlar.
Ben güreş aşığı birisiyim fırsat buldukça kispetimi giyer meydana çıkarım.
Önümüzdeki dönem Karamürsel'de güreşle ilgili önemli projelerimiz olacak.

"15 DAKİKA BİLE KONUŞAMAZLAR"

Başkan Yıldırım konuşmasında "Karamürsel'de özellikle sanal alemde üç beş tane klavye şövalyelerinin yazdığı fitne fesat, haberleri kullanarak siyaset yapıyorlar.
Halkının karşısına gelip 15 dakika mikrofonla bile konuşamayanlarla bizi bir tutmayın.
Bizim bunlardan farkımız var. Biz hep beraber olduk daha güzel bir Karamürsel için hep beraber çalışacağız. Biz Karamürsel'in ihtiyaçlarını tespit ederek ve bu ihtiyaçlara yönelik projelerek yaptık. Öyle palavra atarak hayali proje değil, altına imza atarak proje yapıyoruz" dedi.