Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin,AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve partili gençler katıldı. Meşalelerle karşılanan Büyükakın, Karamürsel’in bir evladı olarak sıcak karşılama için teşekkür etti. 
Karamürsel AK Parti İlçe Genlik Kolları tarafından düzenlenen ‘’ Gençlik Muhabbetleri ‘’ programına açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve İlçe Başkanı Recep Demirel’in ardından Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım gençler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Başkan Yıldırım; gençlerin seçimi belirleyen kitle olacağını belirterek, Kocaeli’nde en iyi seçim başarısını elde etmek gerektiğini söyledi. Seçmenlerin beklentilerinin arttığına da işaret eden Yıldırım, “Yapılan hizmetlerin arttırılması gerekiyor, her şeyin yerli yerine oturması lazım. Sizden alacağımız bilgi ve desteklerle bunu yapacağız. Büyükşehir belediyesi ve Karamürsel Belediyesi işbirliği içinde bunu yapabiliriz” diye konuştu.

GENÇLERE YATIRIM

Belediye olarak gençlere yatırım yapılmasını çok önemsediklerini, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu da söyleyen Büyükakın, “Aslında 2009 yılında tablet dağıtarak gençlerimizi geleceğe hazırlamakla ilgili bir süreç başlattık. Ancak dünya bambaşka bir yere doğru gidiyor. Artık robotlar üretim süreçlerinde insanların yerini alıyor, birbirleriyle konuşan makineler devreye giriyor. Yetiştireceğimiz gençlerimiz uğraştığı alanlarda en iyisi olmak zorunda. Bizim geleceğe dair en yegane teminatımız sizsiniz. Sizi çağa hazırlamak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bizim çocuklarımızın yazılım yazabilmesi için biz size bütün imkanları sağlamalıyız. Bill Gates, okul aile birliğinin okula aldığı bir bilgisayarla hayatı değişiyor. Windows diye bir program yazıyorlar ve tüm hayatları değişiyor. Dünyanın en zengin adamlarından bir tanesi. Bundan önce tablet vermiştik size, bundan sonra her bir okulumuza kodlama sınıfı açacağız. Çocuklarımızın kodlama eğitimi almalarını sağlayacağız” dedi.