Karamürsel Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da Fener Alayı düzenliyor. Yarın akşam halı saha önünden saat 20.00’de başlayacak yürüyüş, Atatürk anıtının önünde son bulacak. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusunda sınır güvenliğinisağlamaya yönelik yürütülen Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bu yıl yürüyüşün kapsamını genişletti.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

‘Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı ve Barış Pınarı Harekatı Destek Yürüyüşü’ adı verilen yürüyüşe tüm Karamürsel halkı davetli. Ellerinde Türk Bayrakları ile Atatürk anıtına kadar yürüyecek olan Karamürselliler burada Büyük Önder Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunacak, ardından İstiklal Marşı okunacak. Yürüyüşe binlerce kişinin katılması bekleniyor.

CUMHURİYET’İN 96. YILI KUTLU OLSUN

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda başta Karamürsel halkı olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi.