Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, okul Müdürü Zeki Bayram, öğretmenler ve Okul Aile Birliğinin misafiri oldu. Başkan Yıldırım yapmış olduğu ziyarette öğretmenlerin gününü erkenden kutladı. Okul Müdürü Zeki Bayram, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın okullarına yapmış olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ederek Okullarının resmi basılı saatti hediye etti. Başkan Yıldırım, ev sahipliği yapan Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ederek, her zaman maddi ve manevi destekleri ile yanlarında olacağını belirtti.

BAŞKAN YILDIRIM İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, öğretmenlerin gününü bir gün önceden kutladı. Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Cengiz ve Yönetim Kurulu üyelerinin misafiri olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım misafir perverlikleri için tüm İmam Hatip Ortaokulu bünyesine teşekkür etti. Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Yıldırım, öğretmenlerin gününü kutlayarak, sorulan soruları yanıtladı. Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yapmış olduğu ziyaretten ve Kendilerini maddi ve manevi hiçbir zaman yalnız bırakmadığından ötürü kendisine teşekkür etti.