Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kurban bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım yayınladığı mesajda; “Milli ve manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Saygıdeğer Karamürsel halkının mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın ülkemize ve ilçemiz halkına huzur, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim.


BAYRAM PROGRAMI BELLİ OLDU


Karamürsel’de Kurban bayramı programı belli oldu. Programa göre bayramlaşma, bayramın ikinci günü saat 11.00 ile 11.30 arasında Öğretmenevi çay bahçesinde yapılacak. Burada Karamürsel Kaymakamı ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe protokolü, siyasi parti başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve ilçe halkıyla bayramlaşacak. Kaymakam, Belediye Başkanı, Öğretmen evi çay bahçesindeki bayramlaşmanın ardından Gazanfer Bilge Kimsesizler çocuk yuvasına bayram ziyaretinde bulunulacak.


CAMİLER TEMİZLENDİ


Karamürsel Belediyesi kurban bayramı öncesi ilçe müftülüğüne bağlı camilerin kapsamlı bir şekilde temizliği çalışması yapıldı.


İlçe genelinde bütün mahallelerde bulunan ibadethanelerin detaylı temizliği Karamürsel Belediyesi tarafından yürütülen program dahilinde bayrama hazır hale getirildi.


Bayram süresince temizlik ve Zabıta hizmetlerinin aksamaması için tedbirler alındı. Vatandaşların istek ve şikayetleri için Karamürsel Belediyesi’nin 4521025, Zabıta 153 numaralı telefonlarına başvurabilir.