Karamürsel Dal-Çık çalışması aralıksız olarak devam ederken, çalışmalar ile ilgili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, haberkaramursel.net'e özel açıklamalarda bulundu.

'SON 46 DİKME KALDI'

2 kazık makinası ve 70 kişilik ekip ile dal çık projesinin hız kazandığını belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,' yaşanılan aksiliklerden dolayı daha öncelerde bitmesi gereken bir projemizdi. Allah'ın izni ile 2021 Şubat ayında önce bitecek ve Karamürselimizin trafiği rahatlayacaktır. Bu süreçte şehir içinde bir trafik yoğunluğu oluşuyor. Süreç sonlandığında bu tür sıkıntılarımız giderilecektir.' dedi. Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Başkan Yıldırım,' çalışmaları hemen hemen her gün yakından takip ediyoruz. 2 kazık makinası ve 70 kişilik bir ekip ile dal çık çalışması ilerliyor. Toplamda dikilmesi gereken 803 kazıktan, 46 tanesi kaldı.' dedi.

YILDIRIM:'KARAMÜRSEL BENİM İÇİN AŞKTIR'

Karamürsel'e aşık olduğunu, Karamürsel için canla başla çalışacağını, farklı projelerin de devam edeceğini paylaşan Yıldırım,' Karamürsel'in çehresini güzelleştirmeye, Karamürselimizin için çalışmaya ara vermeden devam ediyoruz, edeceğiz. Ben Karamürselliyim. İlçeme her zaman hizmet ettim, etmeye de devam edeceğim. Karamürsel benim çocukluğum, gençliğim, geleceğim, her şeyimdir. Karamürsel benim için bir aşktır.' dedi.

'ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ'

Söz verilen her projeyi yerine getireceklerini söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,' korona virüsüne takılan, ertelememiz gereken projelerimiz oldu. Onların hepsini normalleşme süreci ile birlikte gündeme aldık. Karamürsel için hizmet etmeye devam edeceğiz. Söz verdiğimiz her projeyi hayata sokarak, Karamürselimizin çehresini güzelleştirmeye devam edeceğiz.' dedi.

'COVİD-19'LA MÜCADELEDE, İLÇE OLARAK FARK YARATTIK'

KORONA virüsü ile ilgili de açıklamada bulunan Yıldırım,' ilçe halkımız bu konuda bizlere çok destek oldu. Virüsün baş gösterdiği günden itibaren vatandaşlarımız her kurallara riayet etti. Sokağa çıkma yasağının olduğu dönemlerde, bizlerde Karamürsel halkının dışarı çıkmadığına dair görüntüleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte özellikle vefa destek gruplarımıza, belediye ile koordineli çalışarak vatandaşlarımızın yanında olan Karamürsel Turizm Derneğine üyelerine, elini taşın altına koyan her vatandaşımıza, zor süreçte ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan hayırseverlere ve değerli Karamürsel halkına da ayrıca şahsım adına teşekkür ederim.' dedi.

Tedbirlerin süreceğini, yeni normale alışarak bir süre daha devam edileceğini belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,' yeni normalde sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına dikkat ederek bir süre daha böyle yaşayacağız. Belediye olarak dezenfekte işlemlerimiz de aralıksız olarak devam edecek. Karamürsel halkına da gösterdiği çaba ve gayret için teşekkür ederim. Covid-19 ile mücadele de ilçe olarak fark yarattığımızı düşünüyorum' diye konuştu.

Karamürsel'in her zaman 'huzurun başkenti' olacağını belirten Yıldırım,' Her zaman 'huzurun başkenti Karamürsel' dedik ve demeye de devam edeceğiz.  Gerek köylerimizle, gerek merkez mahallelerimizle Karamürsel'in her köşesine, her karışına hizmet etmeye devam edeceğiz. Karamürsel'de yaşayan herkes çok şanslıdır.' dedi.