Yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Kayacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek yeni dönem için projelerini anlattı. İznik Yolu girişinde gerçekleşen buluşmaya, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, İlçe SKM Başkanı Ramis Bilgiç ve meclis üyesi adayları katıldı. Karamürsel’de Koca Yusuf olarak insanların gönlüne taht kuran Başkan Yıldırım, “Kim kimle nerede ittifak halinde bilin. PKK'yı reddetmediği sürece HDP'yi bir siyasi düşünce olarak kabul etmiyorum. Mikrofonu eline alıp konuşamadığı için komando marşını söyleyerek sahnede bir şeyler anlatmaya çalışan insanlarla bizleri bir tutmayın. Bu iş komando marşı okumakla olmaz. Çıkacaksın reddedeceksin. Öyle bir cesaretleri yok.” dedi.

COŞKULU KALABALIK İLE KARŞILANDI
Dakikalarca süren alkışlar arasında sahneye çıkan Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, vatandaşların "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" şarkısına eşlik etmesiyle alanda coşkulu bir şekilde karşılandı. Yıldırım konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 31 Mart seçimlerinin devletin beka mücadelesi olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Tecrübelerimiz yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek beklediğini ifade etti.

YOLA SEVGİYLE ÇIKTIK
Yıldırım sözlerine milletinin desteğiyle yola çıktığını belirterek, "Rabbimin nasibi sizlerin desteğiyle çıktığımız bu yolda sizlere hiç mahcup olmadık. Hep daha iyisini daha güzelinin yapmak için çalıştık. Allah'a şükürler olsun bugün karşınıza başımız dik alnımız ak geldik. Kolay olmadı, sıkıntı çektik, bu işin meşakkatli olduğunu bilerek çıktık. Ama sevginiz o kadar büyüktü ki acıyı hiç hissetmedik. Rabbim nasip etti bir kez daha karşınıza gelmek bir kez daha teveccüh istemek için buradayız." ifadelerini kullandı.

31 MART BİR DÖNÜM NOKTASI
31 Mart seçimlerine hızla yaklaşıldığını belirten Yıldırım, "Şehrin emin insanının ve ekiplerinin seçileceği, gelecek 5 yılda şehire değer katacak fiziksel olarak şehirleri geliştirirken ruhsal olarakta şehirleri mutlu huzurlu kılacak kişilerin görev başına geldiği bir yerel seçime doğru gidiyoruz. 1071'de Anadolu topraklarına ayak bastık. İman gücümüzle girdiğimiz bu topraklarda o günden beri hakim olabilmek için hep mücadele ettik. Hani diyorlar ya beka meselesi, işte beka meselesi bu. Beka meselesi inançlı Türk Milleti'nin kıyamete kadar sürdüreceği meseledir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesi, bu milletin inancıyla son bir devlet kurduk. Bu emaneti kıyamete kadar yaşatacağız. Rabbim bu Cumhuriyeti daim ve güçlü kılsın." dedi.

BU İŞ KOMANDO MARŞI OKUMAKLA OLMAZ
"PKK'yı reddetmediği sürece HDP'yi bir siyasi düşünce olarak kabul etmiyorum” diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, “Karşımızdaki ittifakın ortağı bunlar. Mikrofonu eline alıp konuşamadığı için komando marşını söyleyerek sahnede bir şeyler anlatmaya çalışan insanlarla bizleri bir tutmayın. Bu iş komando marşı okumakla olmaz. Çıkacaksın reddedeceksin. Öyle bir cesaretleri yok. 15 senedir Belediye Başkanı olarak gördüğünüz bu kardeşiniz Karamürsel'de bir tane HDP'li yöneticiyle konuşmadı, milletvekilini buraya sokmadı” ifadelerine yer verdi.

SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUM
Hakkında hiçbir yolsuzluk, rüşvet davası açılmadığına dikkat çeken Yıldırım, bunun sebebinin milletinin olduğunu belirterek, "Biz başımız dik gezebiliyorsak, hakkımızda yolsuzluk, rüşvet davası açılmadıysa bu sizlerin sayesinde. Ben sizlerin sayesinde buradayım. Sizlere çok şey borçluyum, çok şey öğrendim. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

KARAMÜRSELSPOR SEVDAMIZ 
Karamürselspor’a olan sevdasını dile getiren Başkan Yıldırım, "Karamürselspor Allah nasip ederse 2 maç sonra bal ligine çıkacak. Bal ligi Altınova sporun oynadığı yer. Altınovaspor o ligde durmak için 2 milyon para harcadı. Benim Karamürselsporum 200 bin lira para harcadı. 2008 yılında kurduğumuz alt yapı sayesinde Karamürselspor Belediyesinin kurduğu spor okulu sayesinde bugün Karamürselspor bal ligine çıkıyor. Bugün Milli Takımda oynayan sporcumuz Karamürsel Belediyesi Spor Okulunda yetişti” ifadelerine yer verdi.

KARAMÜRSEL'İN İKİ EVLADINA DESTEK
Yıldırım sözlerinde Karamürsel'in iki evladına da destek isteyerek "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın abimiz Karamürselli. Bu toprakların evladı. Buranın geleceği ile ilgili heyecanlanan bir abimizle beraber ekip arkadaşlığı yapmak istiyoruz. Rabbim nasip eder sizler de bize teveccüh gösterirseniz 31 Mart'tan sonra çok güzel çalışmalar yapacağız. Gönül rahatlığıyla sizin karşınıza çıkıp rakiplerime meydan okuyorum. Eğer güçleri yetiyorsa kuralım bir sahne çıkalım beraber. Vatandaş da gelsin dinlesin. Ama konuşmaktan bile acizler. Yanına Milletvekili alıp sahneye çıkan, işine geldiği zamanda bu genel seçim değil demekle olmuyor." ifadelerine yer verdi.