Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti’de görev yapmış ilçe Başkanları, Yönetimleri, belediye başkanları ve meclis üyeleri ile kahvaltı programında buluştu.


Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa eski belediye başkanları, Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış ilçe başkanları ve eski belediye meclis üyeleri yoğun katılım sağladı.
Programa katılan davetlilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkesin okullarda sandık başlarında olmasını istedi.

Başkan Yıldırım konuşmasında; Türkiye yüzyılının dönemecindeyiz. 14 Mayıs seçim sürecinde Allah’a hamd olsun bütün teşkilatlarımız ve Cumhur ittifakının bütün bileşenleri ile güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışma neticesinde 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız bir karar verdi ve Cumhur ittifakını parlamentoda çoğunluğa getirdi. Aynı gün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de vatandaşlarımız düşüncelerini ikinci turda açıklayacaklarını ilan etti ve Türkiye’de ilk defa bir seçim ikinci tura kaldı. Bugüne kadar yaşanmamış bir olguyu biz tarih sahnesinin içinde yaşıyoruz. Yıllar sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28 Mayıs 2023’de ilk defa ikinci tura gidildi denilecek ve anlatılacak. Bizler şu anda o tarihi yaşayanlar ve anlatanlarız.
14 Mayıs seçimleri ile ilgili bazı gerçekler var, bugün burada bulunan herkes siyaseti çok iyi bilen, Ak Partinin içinde hizmet etmiş profesyonel siyasetçilerdir. Her birinizin ayrı bir bakış açısı var ve çok önemlisiniz.
“SANDIK MİLLETİN NAMUSUDUR”
Süremiz kısa, 4 günümüz var. Bu dört günde neler yapabiliriz bunları hayata geçirip 28 Mayıs seçimlerinde daha yüksek oy almak için çalışmalıyız.Sandık milletin namusudur. Seçim oy sayımları tamamlanana kadar bitmiş sayılmaz. Islak imzalı tutanaklar zarflar ile birlikte YSK’ya teslim edilene kadar milletimizin namusu sandıklarımıza sahip çıkalım.” dedi.