14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim çalışmalarını sahada sürdüren önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe ile birlikte Karamüsel’de çalmadık kapı bırakmadı.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında sahaya inerek vatandaşlarla buluşan önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe ile birlikte Karamürsel’i karış karış gezdi. Karamürsel İlçe Teşkilatı istişare kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen Efe ve Karaosmanoğlu, Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği, Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi, mahalle, esnaf ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER
Umre ziyaretlerinden dönen vatandaşları ziyaret ederek hayır dualarını alan Efe ve Karaosmanoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve teşkilat üyeleri ile birlikte Karamürsel sokaklarında vatandaşların taleplerini dinlemeyi de ihmal etmediler.