AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, 
" İlçemizde huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak için gece gündüz demeden büyük bir azim ve kararlılıkla çalışan İlçe Eminiyet Müdürü Okan Tekin ve İlçe Emniyet mensuplarını gayretlerinden dolayı tebrik etti. 
 
Başkan Ekin "Emniyet güçlerimiz devletimizin, milletimizin, varlığımızın teminatıdır. Ulus olarak sizlere minnettarız. 
Polislerimizin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını, Devletimizin Vatanı ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü ile halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri layıkıyla yerine getiren tüm Polislerimizin Polis Haftası'nı kutlarım.  
Milletimizin huzur ve düzeninin bozulmaması, güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet dilerken, bu mesleği icra ederken yaralanan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 
Bu duygu, düşünce ve inançla Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyorum"dedi.
 
İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Karamürsel'imizin "güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için ellerinden gelen gayreti göstertiklerini dile getirerek,
gece gündüz demeden, halkımızın emniyeti, huzuru  ve güveni için güzel yarınlar için büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktayız. 
 
Karamürselde huzur ve güvenliğin sürekliliği için İlçe emniyet teşkilatı olarak teyakkuz halindeyiz 7/24 görev yaparken "polis-vatandaş el ele" düşüncesi doğrultusunda toplumun her kesimiyle diyalog kurmaya çalışıyoruz.
Bu kapsamda da  ilçemizde hatta ilimizde bir ilki gerçekleştirerek motosikletli kadın Kadın yunuslarımızı ilçemizde görevlendirdik.
Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin'in talimatı doğrultusunda ilçede görev yapmaya başlayan Yunus Timi 2 kadın polisin,özellikle kadınların ve çocukların güvenliği için motosikletle Karamürsel'in sahil Şeridinde, cadde ve sokaklarında dolaşarak asayişi sağladığını, Kadın polislerin, suçları oluşmadan önleyebilmek ve olay anında vatandaşa hızlı hizmet sunabilmek için azami gayret gösterdiğini, vatandaşların takdirini toplayan kadın polislerin, özellikle ilçedeki kadın ve çocuklardan büyük destek gördüğünü " dile getirdi.
 
İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Gülsüm Ekin ve Yönetimine teşekkürlerini iletti.