AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Ekibi Karamürsel'de girilmedik sokak ,çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmama adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ekibi ile birlikte "31 Mart Yerel Seçimlerine start verildiği günden beri tam kadro sahaya inerek çalışmalarını sürdürdüklerini ve son güne kadar aynı heyecanla sürdürüleceklerini"dile getirdi.
Başkan Ekin"Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak Dört koldan vatandaşlarımız ile kucaklaşarak, vatandaşlarlarımızla meydanlarda, evlerde , işyerlerinde ve sokaklarda yüz yüze görüşmeler yaparak hem hükümetin icraatları
hem yerele ait yapılacak icraatları anlatarak halkımızın sorularını cevaplıyor taleplerini alıyoruz"dedi.

Seçim süresi boyunca gece gündüz demeden çalışarak Karamürsel'i nakış nakış işleyen ve Karamürsel'deki kadın seçmenlere ulaşmaya çalışan AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi, Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım'ın en büyük destekçisi oldu.
Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev gezen Başkan Ekin, kadınlardan Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın için destek istiyor.
31 Mart’ın önemini anlatıyor.
Kadın seçmenlere AK Parti’nin hizmetlerini anlatan Başkan EKİN, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için olan önemine vurgu yapıyor.
Karamürsel'de 21.871 kadın seçmenin şuana kadar 20.000'ine ulaşan Ekin ve ekibi sabah başladıkları çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyorlar.
Başkan Ekin "Kalan 1.871 Kadın seçmenede ulaşmak üzere çalışmalarını son ana kadar devam ettireceklerini belirtti.

31 Mart’ta zaferin mimarının kadınlar olacağını belirten Ekin “Kadın seçmenlerimize 15 bin çanta dağıttık. Çanta dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Kadın seçmenimiz ile ev toplantılarında bir araya geliyor tüm kadınlarımıza ulaşabilmek için ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Kadınladımıza güvenimiz tamdır. İnşallah 31 Mart'ta zaferin mimarı kadınlarımız olacaktır.

AK Parti’nin hizmet partisini olduğunu vatandaşlara aktaran EKİN ‘’Karamürsel'imizin hak ettiği hizmetleri almaya devam etmesi için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. AK Kadınlar olarak sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadığımız gönül bırakmıyoruz. Karamürsel bu seçimde de tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacaktır"dedi.