K Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Teşkilat İçi Eğitim Programı Karamürsel Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşti.
 
Programa AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin , İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Birim Başkanı Aysun Yıldırım , İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Medya Birim Başkanı Merve Kesici İlçe Kadın Kolları Yöneticileri , İlçe Kadın Kolları Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Mahalle Yöneticileri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Karamürsel İlçe İl Kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin yaptı. Başkan Ekin,"Ben de sizler gibi bir kadın ve anneyim. Bizler hayatın yarısı değil hayatın tamamıyız. Biz kadınlar hem sosyal hayatta hem ev iş ve siyasette büyük görevler üstleniyoruz. Annelik duygusuyla gerçekleri çok daha açık görüyoruz. 
 
AK Parti kadın kolları olarak Türkiye’nin en büyük kadın Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını söyleyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “AK Parti davasına hizmet etmek demek güçlü Türkiye’ye, büyük Türkiye’ye hizmet etmek demektir. 
 
2023 vizyonunu yakalayabilmek için; rüzgarı arkamıza alıp, zorluklara takılmadan, yılmadan, kendi gücümüzün farkına varmalıyız. Bu toplantılar bu yüzden çok önemlidir, gereklidir, zorunluluktur.  
 
"Bizim meselemiz bir siyasi partinin rutin işlerini yürütmek değil, bizim davamız büyük medeniyetimizi en güçlü şekilde yeniden inşa etme davasıdır. Böyle olunca her zorluk kolaylıkla aşılıyor, böyle olunca bizim bilerek attığımız adım karşısında bilmediğimiz birçok kapı karşımıza açılıyor. Bu bilinci hiçbir şekilde kaybetmeyeceğiz. 'Biz ne için siyaset yapıyoruz?' Bu soruyu her gün kendimize soracağız, bir araya geldiğimizde soracağız, bu bilinci hep artırmaya ileriye götürmeye gayret edeceğiz"dedi. Programa katılan İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz'a İl Yöneticilerine, İlçe Yöneticilerine ve Mahalle Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
 
Başkan Ekin'in açılış konuşmasının ardından, Program İl Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı Aysun Yıldırım'ın "Seçim İşleri" ile ilgili sunumlarını ,İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Birim Başkanı Merve Kesici'nin "Sosyal Medya" ile ilgili sunumlarını , İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Gönül Çimen'in "Seçim İşleri" ile ilgili sunumlarını ve İlçe Kadın Kolları Şeçim İşleri Birim Başkanı Nuray Üste'nin "Etkili İletişim" ile ilgili sunumlarıyla devem etti. 
 
 
Selamlama konuşmalarını yapmak üzere sözü alan AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları  Başkanı Serpil Yılmaz selamlama konuşmasının ardından gerçekleştirilen bu toplantının önemine değinerek  “Mesele teşkilat çalışması olunca bizler her seçimde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Bizim için önemli olan Genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu rota ne ise teşkilat olarak elimizden gelen ne ise ortaya koyacağız. Bugün 17 yıldır iktidarda olan bir partinin mensuplarıyız. Kuruluşundan beri hepimiz bu dava hareketine destekler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çünkü inandığımız bir dava ve kendimizi içinde bulduğumuz bir hareket. Fedakarlıksa en büyük fedakarlığı kadınlarımız yapıyor. Biz bu ülkenin geleceği için, bu ülkeye oyun kuranların oyunlarını bozmak için el ele verip çalışmak zorundayız. Bu millete zillet de yakışmaz, esaret de yakışmaz"dedi.
Konuşmasının ardından İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin teşkilat mensuplarına Eğitim programına katılım sertifikalarını takdim ederek teşekkürlerini ilettiler.