31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları kapı kapı gezerek Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Tahir Büyükakın için destek istiyor.

AK Parti Karamürsel ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah başlayan programlar akşam geç saatlere kadar sürüyor.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin "Her gün mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz"

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin;’’ Biz AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak her zaman sahalardayız. Teşkilatımız ile kapı kapı gezerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, Belediye Başkan Adayımız İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın'a destek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti ve teveccühüyle karşılanıyoruz.

 

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin bu kapsamda ev toplantılarınada aralıksız devam ediyor. Sokak sokak, kapı kapı gezip vatandaşlarla buluşan Başkan Gülsüm Ekin ve ekibi, talepleri dinliyor ve kadınların sorularını yanıtlıyor. Seçimden seçime değil, her dönem aktif çalışmalarıyla vatandaşlardan kopmayan Ekin, ev toplantılarıyla da her mahallede ulaşmadık kadın bırakmıyor.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ev toplantıları oldukça samimi bir atmosferde geçiyor. Ev toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekin, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti ve teveccühüyle karşılanıyoruz. bu da bize enerji ve moral veriyor" dedi.

 

Başkan Gülsüm Ekin açıklamalarının devamında 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "AK Parti belediyeciliği, gönül belediyeciliğidir, hizmet belediyeciliğidir. 31 Mart seçimlerini gönül belediyeciliği seçimi olarak görüyoruz. Milletimiz dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi bu yolda hiç yalnız bırakmadı, yine yalnız bırakmayacak buna inanıyoruz. Gece gündüz demeden hep birlikte yerel seçimler için çalışacağız. 31 Mart seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.