AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları , "Yerel Seçimler Öncesinde İstişare ve Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.
 
AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları , AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Öncülüğünde 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde yapılan çalışmaları ve hazırlıklarını değerlendirdi.
 
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kollarının organizasyonu ile "İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. 
 
Toplantıda yaklaşan yerel seçimler yol haritası konusunda ön değerlendirme yapıldı, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
 
Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Kadın Kolları Yöneticileri , İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin , İlçe Kadın Kolları Yöneticileri , İlçe Kadın Kolları Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Partinin Kuruluşundan bu güne kadar Ak Partiye gönül vermiş , hizmet etmiş partililer  katıldı. 
 
Toplantının Açılış Konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin " Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak durmaksızın çalışıyoruz. Hedefimiz, partimizin yerel seçimlerde en yüksek oy almasını sağlamak. Tüm Karamürsel İlçe Kadın Kolları teşkilatı ile 2019 yılında gerçekleşecek olan Yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Her kademeden teşkilat mensupları ile ilçenin her noktasında halkla buluştuklarının altını çizen Başkan Ekin, sorunları, talepleri, fikirleri birebir konunun muhatabı olan halkımızla konuşuyor, yerinde tespit ediyoruz.
 
Hepimize bu yolda çok önemli işler düşüyor. Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve bundan sonrada yapmaya da devam edeceğiz.
İnancım odur ki, yerel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacaktır"dedi.
 
 
 
Açılış konuşmalarının ardından İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz sözü alarak "Kadınlarımız siyasette olduğu sürece siyasetinin daha başarılı ve naif bir siyaset olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanımız da kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Güçlü, özgüveni olan ve siyasete girebilme cesaretini gösterebilmemizi biz kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz.
 
Kocaeli AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak buradan herkese çağrı yapıyorum. Tüm kadınlarımızı AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarmıza davet ediyorum. Misafirimiz olun kahvemizi çayımızı için diyorum. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek. Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine, değil gönüllerine gireceğiz. Biz yerel seçimlerde canla başla çalışacağız"dedi.
 
Başkan Yılmaz'ın konuşmalarının ardından ,İstişare toplantısında partili bayanlar ile önceki seçimler değerlendirildi, önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışma programı ele alındı.