Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

    Anasayfa          Künye-İletişim          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv     Reklam Yazarlık Başvurusu  

Haber Karamürsel - KARAMÜRSEL DE DENİZ DOLDURULUYOR - HaberKaramursel.net Karamürsel in Haber Sitesi
   
 KARAMÜRSEL DE DENİZ DOLDURULUYOR

KARAMÜRSEL DE DENİZ DOLDURULUYOR
 Yazı Boyutu

 Tarih : 05.02.2010 - 00:59:43 


Balık Adasının yanındaki koy, belediye tarafından dolduruluyor. Karamürselliler denizin doldurulmasını katliam olarak görürken, yetkililerin de seyirci kalmasına tepkili


KARAMÜRSEL Balık Adası’nın hemen yanında bulunan ve imar planında dolgu alanı olarak görünen koy, ilçe belediyesi tarafından dolduruluyor. Karamürselli vatandaşlar denizin doldurulmasının resmen katliam olduğunu belirtirken, yetkililerin de bu duruma seyirci kalmasına tepkili. Eski belediye başkanlarından Cemil Bal’ın kızı olan ve 1977 yılında da Karamürsel Belediye Meclis Üyeliği yapan Ferhan Bal, denizin doldurulmasına tepki gösterenlerden.

YETKİLİLER SEYİRCİ

Yetkililerin duruma seyirci kalmasına anlam veremediğini belirten Ferhan Bal, “Eski sağlığım yerinde değil. Genç olsaydım bu denizin böyle katledilmesine kesinlikle izin vermezdim. Benim gibi düşünen birçok insan var ama ne hikmetse bu millet çıkıp da bir şey söylemiyor. Deniz doldurularak bir yere varılmaz. Bu deniz Karamürsel için bulunmaz bir nimet,. Yakında Hereke ile tokalaşacağız” ifadesini kullandı.

ÇOCUKLARA YAZIK

Doldurulan alanda çocuk parkının da içinde bulunduğu bir proje hayata geçirileceğini söyleyen eski meclis üyelerinden Ferhan Bal, “Bunun ne kadar sağlıklı bir çalışma olduğunu yetkililere soruyorum. Üstelik yapılan dolgu hiçbir şekilde sağlıklı değil. Yaşanabilecek olası bir facianın hesabını kim veya kimler verecek. O nedenle de çalışmanın bir an önce durdurulması gerekiyor” diye konuştu.

KARAMÜRSEL'E İHANET

Karamürsel’de reklamcılık yapan İbrahim Akbaba da denizin doldurulmasına tepkili. Akbaba şunları söylüyor: “Doğayı kimsenin öldürme yetkisi yoktur. Bu memleket sahipsiz değil. Neresinden bakılırsa bakılsın, görsel açıdan çok çirkin bir görüntü var. Yöneticiler, basit hesaplar peşinde koşarak hata yapmamalı. Karamürsel’i her yönüyle düşünmemiz gerekir. Denizi doldurup. Sonra da bu dolgu alanının üzerine bir şeyler kondurmak Karamürsel’e bir şey kazandırmaz. Bu, Karamürsel’e ihanettir” dedi.

Kocaeli Demokrat

  Editör :  HaberKaramursel.net

Facebook'ta Paylaş

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 6 Puan Verildi
 Kaynak :  HaberKaramursel.net

 Kategori  Haber Karamürsel

291 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

    

 Köşe Yazıları

Güven Bayrak

Güven Bayrak ¬
Dayanılmaz Bir Acı

SEDA Özel

SEDA Özel ¬
Lanet Olsun

Metin Karakuzu

Metin Karakuzu ¬
Farklı Açılardan Özelleştirme

Cevdet Sezer

Cevdet Sezer ¬
Ben O Zaman Gazeteci Değilim
 
 
 
 Takvim
19  Mart 2010  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
     
     
 Toplam : 50610
 Ip No : 38.107.191.84
     
hastane


Online Randevu

karamürsel devlet hastanesi

Nöbetci Eczane

karamürsel nöbetci eczane

 Son Haberler
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.5244 1.5318
  Euro 2.0691 2.0791
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 





Haber Karamürsel | Kocaeli Haber | Vapur Tarifesi | Yaşamdan | Şikayet Var | Karamürsel Spor | Sitemizden Haber | Karamürsel Resimleri | Karamürsel Tarihi | Gizlilik Politikası


 
 

   © Copyright - 2008- HaberKaramursel.net Karamürsel in Haber Sitesi - Tüm Hakları Saklıdır. Kervantasarim

 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.