Kamu kurumlarına KPSSsiz personel alımları için başvurular alınmaya devam ediliyor. İşte yayımlanan ilanlardan KPSS'siz memur alımı yapan kurumlar. Yayımlanan ilanların birçoğunda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranırken bazı ilanlarda ise KPSS şartı aranmamaktadır.

KPSS'siz memur alım ilanlarını sizler için derledik. İşte o ilanlar. KPSS şartı olmadan pek çok kamu kurumu memur alımı gerçekleştirmektedir. Sizlerde için KPSS şartı aramadan memur alımı yapmakta olan kurumları listeledik.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 Uzman Erbaş Alımı Yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı, yayımladığı ilan ile en az lise mezunu uzman erbaş alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanın detayları ve başvuru şartları neler?

MSB 24 Bin Asker Alıyor

Milli Savunma Bakanlığı 11 bin uzman erbaş ve 13 bin sözleşmeli er alımı yapıyor. Alıma başvurular Mart ayında başlamış olup başvuru süreci Aralık ayının ilk gününde sona erecek.

Dışişleri Bakanlığı 1 Personel Alıyor

Dışişleri Bakanlığı en az lise mezunu 1 personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilanda yaş şartı 41 olarak açıklandı. İlanın detaylar ve başvuru şekli için nasıl?

Iğdır Üniversitesi 1 Adet İç Denetçi Alıyor

Iğdır Üniversitesi 1 1 İç Denetçi alımı yapacağını açıkladı. Personel alımı hakkında detaylı bilgisi

Devlet Opera ve Balesine 4 Personel Alımı Yapılıyor

İstanbul ile İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

KPSS ŞARTSIZ ALIM YAPILAN POZİSYONLAR 

Yine kamu kurumları ilgili pozisyonlar için KPSS şartı aramadan memur alımları gerçekleştirmektedir. Örneğin Yükseköğretim Kuruluna bağlı devlet üniversiteleri, Sağlık Bakanlığı doktor, diş doktoru vb. gibi pozisyonlara ve yine kamu kurumları işçi alımlarında KPSS şartı aramaktadır.