Sivaslı İş adamı Hüseyin Gülsoy tarafından yapılacak olan otelin temel atma törenine; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe protokolü, Wyndham Otel zincirlerini Yurdışı Ceo’su ve Türkiye Ceoları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Karamürsel’e 5 Yıldızlı bir değer katmanında temelleri atıldığı programda açılış konulmasını otel sahibi olan İş adamı Hüseyin Gülsoy yaptı.

Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Wyndham Oteller zincirlerinin CEO’ları ve İlçe Kaymakamının yapmış oldukları konuşmaların akabinde, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in duaları ile temel atma törenine geçildi. 

Kurban kesiminin ardından temellerin ilk betonu atıldı. Kocaeli ve Karamürsel’e ekolojik tarım ve Turizmin cazibe başkenti haline gelecek olan yatırımın temel atma butonuna Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İş Adamı Hüseyin Gülsoy bastı. 110.000m2 otel alanına sahip olacak olan yatırım, otel binası ve birbirinden bağımsız yapay göl etrafına kurulan evlerden oluşacağı bildirildi.