Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Kaza gece 23:50 sıralarında meydana geldi.
Karamürsel D-130 karayolu Dereköy ışıklarda seyir halinde olan iki motosiklet çarpıştı. Dereköy ışıklarda meydana gelen kazada 77 AJ 467 plakalı motosiklet ile 41 K 1064 plakalı motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpıştı.

Çarpışma sonrası motosikletlerde bulunan toplam 3 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen yaralıların yardımına koştu. Yol üzerinde bulunan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumu ağır olan bir yaralı gelen ilk ambulansla hemen Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar ise gelen ikinci ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanes'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Karamürsel istikametine uzun araç kuyrukları oluştu.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya karışan iki motosiklet ise kullanılamaz hale geldi. Yaralıların Altınova'ya bağlı Tokmak Köyünde yaşadıklarını öğrenildi.
Kazayı haber alan yaralı yakınları hastaneye koştu.
Yaralıların tedavilerinin devam ettiği ancak bir yaralının ise durumun hala ağır olduğu belirtildi. Kaza yapan motosikletlerin yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.