3 Aralık Dünya Engelliler günü Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde kutlandı. Karamürsel Belediyesi, Özem Masal Dünyam Kreşi ve Özel Ailem Rehabilitasyon Merkezinin ortak düzenlediği programa, Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülerin sahne aldığı programda Başkan Yıldırım, çocuklarla yakından ilgilenerek onların her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Başkan Yıldırım Etkinliklere Katıldı

Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, engelli çocuklar için düzenlenen programda onlarla beraber tüm etkinliklere katıldı.

Başkan Yıldırım, Düzenlenen etkinlikler arasında kendi elleriyle pamuk yeşer yaparak çocuklara ikram etti. Daha sonra çocuklarla beraber El Baskısı yaparak, her çocuğun haklarıyla doğduğunun ve tüm insanların eşit olduğu mesajını verdi.

Özel Ailem Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Masal Dünyam Kreşi maddi ve manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’a tekrar teşekkür ettiler.