Demokrasi Nöbeti’nin onbeşinci gecesinde Karamürsel yine tek yürek oldu.
Karamürsel Belediyesi tarafından gecede Milli Egemenliğimiz yolunda şehit düşenler için dualar okutuldu.Karamürsel İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından yapılan duaların ardından Karamürsel’in üç dönem üst üste belediye başkanlığına yapan Özcan Özalgın sahneye çıkarak konuşma yaptı.
İlhan Çınar Alan’ında yapılan Demokrasi Nöbeti’ne Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu’da Karamürsel halkıyla birlikte meydanlardaydı.
Karamürsel halkının büyük destek verdiği demokrasi nöbetlerinde Karamürselli vatandaşlar, sabaha kadar İlhan Çınar alanında nöbet tutuyor. Binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetlerine katılan Karamürselli vatandaşlar, demokrasi nöbetlerine 2.bir emir gelmeden asla meydanları terk etmeyeceklerini belirterek, meydanları boş bırakmayacaklarını ifade ettiler.
Demokrasiye sahip çıkan Karamürselliler evlerini ve iş yerlerinide türk bayrakları ile donatarak, Milli İrade'ye sahip çıkıyor. Karamürselli bir çok genç ise hemen hemen her akşam araçları ile konvoy yaparak demokrasiye sahip çıkıyorlar.