Karamürsel Belediyesi ve İzmit Belediyesi ortak düzenlediği projede 5.sınıf öğrencilerine 627 bisiklet hediye etti.

Karamürsel İlçe Stadyumunda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Belediye Meclis üyeleri, STK’lar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş törene eşlik etti.
Karamürsel ve İzmit Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği bisiklet dağıtım töreninde Karamürsel’de okuyan tüm 5. Sınıf öğrencilerine 627 adet bisiklet dağıtılarak hem öğrenciler spora teşvik edildi, hem de ilkbaharın gelmesi ile şimdiden karne hediyeleri olarak öğrencileri eğitime ve öğretime teşvik edildi. Bisiklet dağıtım töreninde açılış ve selamlama konuşmalarını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır; İlçemiz 5.sınıf öğrencilerine kazandırmış oldukları bisikletlerden dolayı İsmail Yıldırım ve Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Ardından Platforma davet Edilen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bu gün burada görünen tablo sadece ama sadece gelecek nesillerimizin, evlatlarımızın, istikbalimizi göklere taşıyacak olan yavrularımızın mutluluğu ve spora olan sevgilerini arttırmak için yapılmıştır. Öncelikle bu imkanların bizlere sağlanmasında en büyük rolü oynayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun nezdinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum.’’ Dedi. 2017 yılı gerçekleşen bisiklet dağıtım töreni ve bu yıl dağıtılan bisikletler ile birlikte toplamda 1453 bisikleti Karamürselli çocuklar ile buluşturan Karamürsel ve İzmit Belediyeleri, veliler ve vatandaşlardan tam not aldı.

626 BİSİKLET HAYIRLI OLSUN

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın konuşmalarının ardından platforma davet edilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, gençler ile birlikte olup, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dr. Nevzat Doğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile yapmış oldukları bu projenin en büyük destekçisinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belitti. Gelişen ve Büyüyen Türkiye’nin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere sunduğu imkanlar doğrultusunda gençlerimize yaptığımız yatırımların bunlar ile sınırlı kalmayacağını ve geleneksel olarak yapmaya devam edecekleri belirtti.