Karamürsel İlçemizde Ataması gerçekleşen İyi Parti İlçe Başkanına yapmış olduğum ziyaret üzülerek görmekteyim ki farklı mecralara çekilmektedir.

4 seneye yakın bir süredir Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğimizi yapan Sn. Mehmet Baş’ın İyi Parti İlçe Başkanı olarak atanması sebebiyle kendisine yapmış olduğumuz nezaket ziyareti üzerinden şahsımın Ak Partililiği başta olmak üzere çeşitli eleştiriler yapılmaktadır.

Bilinmelidir ki Siyasete girdiğim günden bu güne düşündüğünü söyleyen, inandığını yapan biri oldum.

18 ağustos 2010 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Kocaeli mitinginde zat-ı Alilerinin elimi kaldırmasıyla katıldığım Ak Parti davasının bir ferdi olmaktan onur ve gurur duymaktayım.

O tarihten itibaren her platformda ifade ettiğim gibi Adalet ve Kalkınma Partisi şahsım için bir partiden ziyade bir Davadır. Bu Davanın ilçemizde daha geniş kitlelere ulaşması içinde var gücümle çalışmaktayım.

Davamızın Lideri, Mazlum Milletlerin Hamisi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Davama, Partime ve Teşkilatımabağlılığımı sorgulamak, kimsenin haddine değildir.

Karamürsel siyasetinde kendilerine yer açmak için bu ziyaretten farklı anlam çıkarmaya çalışanlar bilsinler ki;

İsmail Yıldırım bu davaya Belediye Başkanlığına devam etmek için katılmamıştır. Türlü bedeller ödeyerek, tepkilere göğüs gererek girdiğim bu Davada dün nasıl var gücümle çalıştımsa, bundan sonra da aynı şekilde Ak Parti Teşkilatlarımın bir bireyi olarak aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğim.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

     İsmail YILDIRIM

KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI