Karamürsel İmam Hatip Lisesinde ki kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 12. sınıf öğrencileri ile birlikte kahvaltı yaprak sınav streslerini üzerinden atmalarına yardımcı oldu. Kahvaltı programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Belediye Meclis üyesi ve Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan ve Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ferdi Gürses katıldı.
Kahvaltının ardından konferans salonun da İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Kılıç’ın açılış konuşmasını yapması ile başlayan programda Okul Müdürü Kılıç, Karamürsel Belediye Başkanımız sn İsmail Yıldırım’a YGS öncesi öğrenciler ile bir araya geldiği ve bizleri yalnız bırakmadığından ötürü kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Öğrenciler üzerindeki stresin ve sınav öncesi yapılması gerekenler hakkında paylaştığı kısa notlardan sonra sahneye çıkan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, öğrencilerin yoğun sevgisi ve ev sahipliğiyle karşılandı. 12 Mart Pazar Günü yapılacak olan YGS sınavı öncesinde öğrenciler ile sohbet eden Başkan İsmail Yıldırım, her ne olursa olsun sizler bizler için çok özelsiniz, anneleriniz ve babalarınız sınavlarınız kötü geçse de iyi geçse de sizlere karşı olan sevgilerinde bir eksiklik olmayacak. Sınav anında stresten uzak olun diyerek konuşmasını tamamladı. 
İMAM HATİP SPOR SALONUNDA SONA GELİNDİ
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, öğrenciler ile geçirdiği 2 saatin ardından Karamürsel İmam Hatip Lisesinde yapılan Spor Salonunu gezdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılan projenin sona yaklaşması ile beraber salon son görünümüne kavuştu. Spor salonunu gezen Başkan Yıldırım, İmam Hatipli öğrencilerimizin en iyi imkânlardan yararlanmasını amaçladığını, bu spor salonunun yapımında emeği geçen tüm emektar kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.